Skip to content Skip to footer

Molnväxel

Med en molnväxel från Easypartner får du en dynamisk växellösning som är användarvänlig & enkel att administrera.
Missa aldrig ett viktigt samtal igen

Vad är en molnväxel?

Användarvänlig & enkel

Molnväxel

Med en molnväxel från Easypartner får du en dynamisk växellösning som är mycket användarvänlig och enkel att administrera. Det kan inte bli smidigare!

Våra molnväxlar är först och främst helt operatörsoberoende, vilket öppnar upp för en stor valfrihet. Det spelar ingen roll om du har Telia, Telenor, Tele2, Tre eller någon annan operatör. Våra molnväxlar fungerar lika bra och säkert oavsett vilken operatör du väljer.

Fast telefoni via kopparnätet ersätts i en allt snabbare takt och med det väljer företag att istället satsa på molnväxlar. Molnet är ett samlingsnamn på tjänster som tillhandahålls via internet och en molnväxel är ett system för hantering av inkommande samtal och intern kommunikation.

Molnväxlar är kostnadseffektiva och ger stora möjligheter för anpassning utifrån kundens specifika behov. Man slipper också göra stora investeringar i hårdvara som kräver konstant underhåll och tekniskt kunnande. En molnväxel är oerhört dynamisk och man kan som företag enkelt lägga till och ta bort kapacitet och tjänster beroende på företagets utveckling. För projektstyrda och säsongsbetonade näringsidkare är detta speciellt uppskattat. 

Med en dynamisk och flexibel molnväxel i ryggen fokuserar företaget på tillväxt istället för på krångliga växellösningar.

En mobilväxel i molnet

Hur fungerar en molnväxel?

En molnväxel är en mobil växel i molnet och den finns alltid där du är.

Via appar i din telefon eller dator fungerar våra molnväxlar sömlöst med mobiltelefoner, datorer och fasta bordstelefoner. Medarbetare kan vara uppkopplade vart de än befinner sig och hanterar enkelt inkommande samtal genom att besvara eller koppla samtalet vidare. Är du upptagen? Sätt dig som upptagen, på lunch eller i möte via växelns förinställda hänvisningar.

Med en molnväxel samlar vi allt i din hand via skräddarsydda appar för telefoner och datorer. Att vara tillgänglig eller ej tillgänglig har aldrig varit smidigare.

Huvudkontor

Besöksadress
BARNHEMSGATAN 56
731 33 Köping
Västmanlands län

För senaste nytt
Easypartner © 2024. All rights reserved.