Projektsystem

Projektsystem

EASYPARTNER

Verktyget för er som vill ha full kontroll från planering till fakturering

Har ni ett företag med personal i fält?
Använder ni fortfarande papper och penna i ert arbete?
– Då kan vi effektivisera er verksamhet.

Ni kommer att bli förvånade över hur mycket tid det finns att spara.
Vi vill gärna visa er hur!
Prova kostnadsfritt i 30 dagar

Planera

Få mer gjort med bra planering! Oavsett om ni jobbar med stora projekt, små uppgifter eller arbetsorder så är Tickra produkten för er. Med Tickra kan ni utöver arbetsbeskrivningen skapa checklistor, lägga till bilder och dokument samt ange var arbetet skall utföras. Ni kan sedan tilldela uppgiften till den eller de personer som ska utföra arbetet.

Rapportera

I appen får ni bra översikt över era pågående uppgifter. Ni kan enkelt registrera arbetstid, material och körsträcka. Ni kan ta foton under arbetets gång samt skriva kommentarer till era registreringar. En administratör kan i realtid följa arbetet via webben.

Fakturera

Allt är förberett inför faktureringen eftersom tid och material redan registrerats. Med några få knapptryckningar skapar ni ert fakturaunderlag. Ni väljer om ni vill fakturera enstaka uppgifter eller ett helt projekt.

Rapportera tid – både för fakturering och för lön

Tid som registrerats i projekt och på uppgifter används inte bara för fakturering utan blir tillsammans med frånvarorapportering ett komplett tidrapportingssystem för lön. Semester, komp-/flextid, arbetstidsscheman, redigerbara tidtyper, allt finns där! När löneperioden är slut kan ni granska och godkänna era tidrapporter. Löneadministratören får en bra överblick på tidrapporterna. Det finns även möjlighet att exportera dessa till lönesystem för en snabb och enkel lönehantering. Att göra löner har aldrig varit enklare och du kan spara flera dagar i månaden.

Integrera med Fortknox så blir ditt arbete ännu enklare

Använder ni Fortnox i ert företag? Då är Tickra den förlängda armen ut i verksamheten. Användarna får tillgång till kund- och artikelregister i realtid. Med en knapptryckning blir en avslutad uppgift eller ett projekt ett fakturaunderlag i Fortnox. Projekten du skapar i Tickra överförs automatiskt till Fortnox och fakturor kopplas automatiskt till rätt projekt.

our-story-img.jpg

Vi vill ha hjälp med projektsystem