Skip to content Skip to footer

Projektsystem

Har ni ett företag med personal i fält? Då har vi verktyget till er som vill ha full kontroll från planering till fakturering.
Grunden till struktur

Varför ska man ha projektsystem?

Planera & leverera

Projektsystem
MyGizmo

Som hantverkare är det A och O att ha koll på sina projekt, därför har Easypartner inlett samarbete med MyGizmo, som byggt en lösning för dig som hantverkare. Med bättre och smidigare hantering av dina jobb ökar både lönsamhet och framgång.

Från offerten, genom hela projektet såsom timmar, material, leverantörsfakturor, ätor, dokument, egenkontroller, planering, tidsplaner etc till faktura- och löneunderlag. MyGizmo är även Integrerat med Sveriges största ekonomi- och lönesystem.
Inga fler sena nätter med fakturering, offertskrivning och planering. Låt Easypartner och MyGizmo hjälpa dig med allt du behöver, enkelt och tillgängligt på vilken enhet du vill.

  • Få full kontroll i dina projekt, enkelt och översiktligt
  • Spara tid på administration, säg hejdå till övertid
  • All samlat på ett ställe i din mobil, dator eller surfplatta

Med vårt projektsystem får du full kontroll. Så du kan leverera högre kvalitet och korta ned ledtiderna. Du effektiviserar arbetet och blir mer flexibel. Att skaffa ett projektsystem innebär att du säkrar företagets effektivitet och framgång för lång tid framöver.

Easypartner kommer se till att du och dina medarbetare får en utbildning i projektsystemet och att ni kan hantera det till 100 %

Huvudkontor

Besöksadress
BARNHEMSGATAN 56
731 33 Köping
Västmanlands län

För senaste nytt
Easypartner © 2024. All rights reserved.