Copy/Print

Copy/Print

EASYPARTNER
 

I dagens tekniska värld där allt flyter på ett moln och webben kan lagra allt som sägs, görs och skrivs, kan det vara viktigt att ha en bra variation på olika sätt att få ut dokument och liknande viktiga skrifter på papper. Det kan till exempel vara som så att man behöver skriva ut en viktig faktura eller kanske skriva i ordning ett viktigt avtal som sen måste skrivas ut. Då har vi den perfekta lösningen för dig och ditt företag! Easypartner jobbar tillsammans med Brother och HP för att leverera de absolut bästa skrivarna åt dig och ditt företag.


Brother är ett företag som grundades i Japan på 1930-talet och har under åren etablerat sig som en jätte inom just den här branschen. Brother har verksamheter i 44 länder och deras produkter säljs i mer än 100 länder och där kommer vi in i bilden. Vi har valt att samarbeta med Brother för att vi tror på deras produkter och deras sätt att revolutionera kontorsmiljön.

Brother erbjuder bland annat skrivare, tex. multifunktionsskrivare, skannrar och etikettskrivare och många andra datorrelaterade produkter som kan förgylla vardagen på kontoret.

our-story-img.jpg

Vi vill ha hjälp med copy/print