Skip to content Skip to footer

Telenor företagsabonnemang

Vad kostar företagsabonnemang hos Telenor?

Få ut mer för pengarna

Easypartner hjärta Telenor företag

Användarvänlig & enkel

Företagets abonnemang

Telenor är en av världens ledande telekommunikationsföretag med en stark närvaro i Norden och Asien. Med över 160 års erfarenhet i branschen levererar Telenor innovativa och pålitliga kommunikationslösningar som hjälper människor och företag att hålla kontakten. Telenors tjänster sträcker sig från mobil- och bredbandsabonnemang till avancerade IT-lösningar, allt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Upptäck fördelarna med Easypartner! Med abonnemang från ledande operatörer som Tele2, Telia, Telenor, TRE och Dstny i vår portfölj, garanterar vi att matcha priser som ingen annan kan. Utforska vårt utbud idag och låt oss förenkla er företagskommunikation med oslagbara erbjudanden och enastående service! Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning och stöd. Upptäck hur vi kan hjälpa ditt företag att blomstra!

Easypartner – Din pålitliga återförsäljare

Easypartner är en auktoriserad återförsäljare av Telenors företagsabonnemang. Med ett starkt engagemang för kundservice och en djup förståelse för företags behov, hjälper Easypartner företag att hitta de bästa kommunikationslösningarna. Easypartner erbjuder personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar för att säkerställa att varje kund får det mest fördelaktiga abonnemanget för sin verksamhet.

Fördelar med Telenor företagsabonnemang

När du väljer ett företagsabonnemang från Telenor genom Easypartner, får du tillgång till en rad fördelar som hjälper ditt företag att vara produktivt och uppkopplat:

  • Flexibla Abonnemang: Välj bland olika abonnemang som passar just ditt företags behov, oavsett storlek eller bransch.
  • Kraftfullt Nätverk: Dra nytta av Telenors stabila och snabba nätverk för att säkerställa oavbruten kommunikation.
  • Internationell Täckning: Med Telenors globala räckvidd kan dina medarbetare hålla kontakten var de än befinner sig.
  • Support och Service: Få tillgång till förstklassig kundsupport från både Telenor och Easypartner, redo att assistera när det behövs.

Varför välja Easypartner?

Easypartner står för enkelhet, effektivitet och expertis. Som din partner i telekommunikation erbjuder vi:

  • Personlig Rådgivning: Våra experter hjälper dig att välja rätt abonnemang utifrån dina specifika behov och budget.
  • Smidig Övergång: Vi hanterar hela övergångsprocessen, från att välja abonnemang till att installera och konfigurera tjänsterna.
  • Långsiktig Support: Med Easypartner får du kontinuerlig support och uppföljning för att säkerställa att ditt företags kommunikationslösningar alltid fungerar optimalt.

Easypartner hjärtar Telenor

Genom att välja Easypartner som din återförsäljare av Telenors företagsabonnemang, investerar du i en pålitlig och långsiktig lösning för ditt företags kommunikationsbehov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa med rätt telekommunikationslösningar.

Historia och vision

Tele2 grundades med målet att erbjuda telekomtjänster till konkurrenskraftiga priser. Företaget har en stark närvaro i Sverige men opererar också i flera andra europeiska länder. Tele2 vision är att skapa en värld där obehindrad kommunikation är en självklarhet för alla. De strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster med fokus på kundnöjdhet och innovation.
Huvudkontor

Besöksadress
BARNHEMSGATAN 56
731 33 Köping
Västmanlands län

För senaste nytt
Easypartner © 2024. All rights reserved.