Täckningsförstärkare

Täckningsförstärkare

EASYPARTNER
 

Vi lever i ett samhälle där allting ständigt utvecklas, blir snabbare, blir bättre och rent ut sagt förs framåt och som företag kanske man vill expandera, få en bredare kundbas eller föra verksamheten mot en annan riktning.

Idag är det många företagare som väljer att inte ha sina kontor eller liknande inne i städer och väljer att etablera sin verksamhet ute på landsbygden eller kanske till och med i sina egna hem. Och detta eftersom så mycket av arbetet kan skötas via datorer och internet. Det som blir extra viktigt då, är att det även måste finns en bra uppkoppling i det hus eller i den anläggning där verksamheten bedrivs för att kunna jobba på nätet eller i mobilen på bästa möjliga sätt. Vissa operatörer har så kallade “döda zoner” runt om i landet där täckningen kan vara lite sämre och för företag som livnär sig på sin telefoni är detta ett stort problem. Det är där vi kommer in i bilden.

Easypartner erbjuder täckningsförstärkare som förstärker signaler mot mobilnätet. Vi har valt att jobba med ett företag som heter ”Satellitproffsen” och dessa specialiserar sig inom just precis detta! Vid behov så tar vi fram, tillsammans med Satellitproffsen, en lösning som passar ert företag bäst och vi ser till så att ni får en mycket bättre signalstyrka.

our-story-img.jpg

Vi vill ha hjälp med täckningsförstärkare