Om oss

our-story-img.jpg

Om oss. Vi bryr oss.

En helhetsleverantör

Företaget

EasyPartner Sverige startade 2014 och erbjuder moderna IT- och kommunikationslösningar för både små och stora företag. Vi är idag aktiva och har kontor i fyra olika städer och har lokala samarbetspartners över hela landet. Vi ser oss själva som objektiva och opartiska i alla situationer och vi sätter alltid kunden först. Med nära relationer, ärliga dialoger och ett härligt engagemang, är vi en samarbetspartner att räkna med –  som både följer med på resan och bidrar till ert företags utveckling.

Vision

I en överlag krånglig bransch så är vårt primära mål att kunna underlätta vardagen för våra kunder. Vi vill ge dem möjligheten att fokusera på sin kärnverksamhet och slippa alla tidsbovar. Vi sköter överblicken och håller er som kund alltid uppdaterad om vad som händer på marknaden. För som alla vet, så är tid pengar!

Produktportfölj

Vi har en bred produktportfölj som består av alla större operatörer och flertalet växelleverantörer. Vi jobbar även med Copy/Print-lösningar och flertalet IT- och molntjänster. Självfallet erbjuder vi även våra kunder elektroniska körjournaler och projektsystem för att underlätta vardagen.

Service

Vi jobbar alltid med 100% kostnadsfri service. Behöver ni vår hjälp finns vi där. Vi vill alltid leverera en service i världsklass och ni ska alltid kunna lita på att vi löser problemet. Hos oss tilldelas ni en personlig kontakt som alltid kommer finnas tillgänglig. Ni slipper ringa och sitta i långa köer, utan ni ringer enbart oss och vi hjälper er. Oavsett problem, alltid samma telefonnummer!

 

Vi erbjuder den bästa servicen i branschen